Onderhoudsmonteur vacatures

Ben jij een vakman of -vrouw met een passie voor techniek? Bij 100% vakwerk vind je een breed scala aan vacatures voor onderhoudsmonteur en storingsmonteur. Als storingsmonteur of onderhoudsmonteur speel je een cruciale rol in het oplossen van storingen in productiemachines, zowel mechanisch als elektrotechnisch. Dit vereist niet alleen technische vaardigheden, maar ook een scherp analytisch vermogen en probleemoplossend denken.

Achtergrond 100% vakwerk

100% vakwerk is dé best beoordeelde arbeidsbemiddelaar in de techniek van Venlo e.o. Wij begrijpen de huidige krapte op de arbeidsmarkt en zetten ons proactief in om getalenteerde technici zoals jij te verbinden met uitdagende functies. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, daarom zoeken we kandidaten met een stabiel werkverleden, goede referenties en relevante diploma’s. Dankzij onze unieke aanpak in recruitment vinden wij steeds de juiste kandidaat voor de juiste functie.

Jouw carrière in de techniek

Als je een carrière in de techniek- en metaalindustrie ambieert, ben je bij 100% vakwerk aan het juiste adres voor uitdagende vacatures. Zelfs als jouw ideale functie er niet tussen staat, gaan we graag het gesprek met je aan om je beter te leren kennen. We gebruiken ons uitgebreide netwerk om snel de perfecte match te vinden en kunnen je vaak al binnen korte tijd aan een passende nieuwe functie helpen.

Waarom kiezen voor 100% vakwerk?

Bij 100% vakwerk sta jij als kandidaat voorop. Een nieuwe functie vinden is één ding, maar het is minstens zo belangrijk dat je daar met plezier werkt, zowel nu als in de toekomst. Wij nemen de tijd om te ontdekken wie je bent en wat bij je past. Op basis van deze informatie zoeken we naar een passend bedrijf binnen ons netwerk. Zodra we een match zien, koppelen we je aan het bedrijf voor een kennismakingsgesprek.

Begin je carrière of maak de volgende stap

Klaar om te starten als onderhoudsmonteur / storingsmonteur of om de volgende stap in je carrière te zetten? Bekijk dan nu ons complete aanbod aan vacatures. Mocht de ideale functie er niet tussen zitten of sluiten de vacatures niet helemaal aan bij je wensen, neem dan direct contact met ons op of schrijf je in. Na een persoonlijke kennismaking gaan we voor jou aan de slag om de perfecte vacature te vinden. Door ons uitgebreide netwerk kun je vaak al snel aan de slag in je nieuwe functie!

Veelgestelde vragen en antwoorden


Wat voor soort vacatures biedt 100% vakwerk aan?

Wij bieden een breed scala aan vacatures voor onderhoudsmonteurs en storingsmonteurs in de techniek- en metaalindustrie.

Hoe onderscheidt 100% vakwerk zich in de arbeidsbemiddeling?

100% vakwerk onderscheidt zich door een sterke focus op kwaliteit en persoonlijke benadering. We hechten veel waarde aan een stabiel werkverleden, goede referenties en relevante diploma’s van kandidaten. Onze unieke aanpak in recruitment zorgt ervoor dat we de juiste kandidaat aan de juiste functie koppelen.

Zijn er specifieke vereisten waaraan ik moet voldoen om te solliciteren?

Voor de meeste vacatures zoeken we kandidaten met relevante technische diploma’s, een stabiel werkverleden en positieve referenties. Specifieke vereisten kunnen variëren per vacature, dus we raden je aan de vacaturebeschrijvingen zorgvuldig te lezen.

Hoe kan ik solliciteren op een vacature bij 100% vakwerk?

Je kunt direct solliciteren via onze website op de vacaturepagina of door contact met ons op te nemen voor een persoonlijk gesprek. Ook kun je je inschrijven bij ons, waarna wij actief voor jou op zoek gaan naar een geschikte functie.

Biedt 100% vakwerk ondersteuning tijdens het sollicitatieproces?

Ja, wij bieden ondersteuning gedurende het hele sollicitatieproces, van het voorbereiden op gesprekken tot het geven van feedback en advies. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat je de beste kans maakt om de functie te verkrijgen die bij je past.

Hoe snel kan ik aan de slag na mijn sollicitatie?

De tijd tussen sollicitatie en indiensttreding kan variëren, afhankelijk van de specifieke vacature en jouw profiel. We streven ernaar om het proces zo snel mogelijk te laten verlopen, vaak kun je al binnen enkele dagen tot weken starten.

Wordt er vertrouwelijk omgegaan met mijn gegevens?

Absoluut. 100% vakwerk hanteert een strikt privacybeleid en zorgt ervoor dat jouw persoonlijke gegevens altijd vertrouwelijk en veilig worden behandeld.

Direct solliciteren

× Hoe kunnen wij je helpen?