Lasser vacatures

Bij 100% vakwerk, de top arbeidsbemiddelaar in de techniek van Venlo, vind je de meest aansprekende lasser vacatures. Onze aanpak gaat verder dan enkel het invullen van posities; wij verbinden talent met kansen. Als specialisten in de techniek- en metaalindustrie hebben we een uitgebreid netwerk en diepgaande branchekennis, waarmee we voor jou de perfecte match vinden.

Jouw wensen centraal in de zoektocht

Wij begrijpen dat iedereen uniek is. Daarom sta jij als kandidaat bij ons centraal. Of je nu de voorkeur geeft aan werken bij een grote multinational of een kleinschalig familiebedrijf, we luisteren naar je wensen en vinden een lasser vacature die echt bij je past.

Persoonlijke benadering voor de ideale match

We geloven in een persoonlijke, kritische benadering bij het koppelen van kandidaten aan bedrijven. We willen niet alleen weten wat je kunt, maar ook wat bij je past. We nemen de tijd om jou te leren kennen: je vaardigheden, ambities en voorkeuren staan voorop.

Snel en efficiënt resultaat

Onze ervaring en kennis van de sector zorgen ervoor dat we snel en efficiënt werken. Dankzij ons uitgebreide netwerk, waaronder bedrijven als VDL, John Deere en MMI B.V., kunnen we vaak binnen enkele dagen een passende vacature vinden. Of je nu een TIG-lasser of MIG/MAG-lasser bent, we hebben de juiste uitdaging voor je.

Start je volgende stap in je carrière als lasser

Klaar om je carrière als lasser een nieuwe impuls te geven? Neem contact met ons op of bekijk ons huidige aanbod aan lasser vacatures. Mocht jouw ideale functie er niet direct bij staan, schrijf je dan in. Wij gaan proactief voor je aan de slag om een passende uitdaging voor je te vinden.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Wat doet een lasser?

Een lasser voert laswerkzaamheden uit, vaak met behulp van specifieke technieken zoals TIG, MIG/MAG of elektrode lassen. Het werk omvat het verbinden van metalen delen door middel van hitte en soms toevoegmaterialen.

Welke vaardigheden zijn nodig voor een lasser?

Naast beheersing van lasprocessen zijn vaardigheden als nauwkeurigheid, technisch inzicht, en het kunnen lezen van technische tekeningen belangrijk. Een goede lasser heeft ook oog voor veiligheid en kwaliteit.

Hoe kan ik solliciteren voor een lasser vacature bij 100% Vakwerk?

Bezoek onze website, kies een geschikte vacature en vul het online sollicitatieformulier in. Voeg je cv toe en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wat maakt 100% Vakwerk uniek in arbeidsbemiddeling?

Onze focus op persoonlijke benadering en onze diepgaande kennis van de techniek- en metaalindustrie onderscheiden ons. We streven naar een perfecte match tussen kandidaat en bedrijf, rekening houdend met de unieke wensen en vaardigheden van elke kandidaat.

Zijn er doorgroeimogelijkheden voor lassers?

Ja, veel van onze vacatures bieden kansen voor professionele ontwikkeling en doorgroei binnen de organisatie, afhankelijk van je vaardigheden en ambities.

Welke soorten contracten biedt 100% Vakwerk aan?

Wij bieden diverse contractvormen, variërend van tijdelijke contracten tot vaste aanstellingen, afhankelijk van de specifieke vacature en jouw wensen.

Hoe lang duurt het sollicitatieproces bij 100% Vakwerk?

Dit varieert per vacature, maar we streven naar een efficiënt en snel proces, vaak binnen enkele dagen na je sollicitatie.

Direct solliciteren

× Hoe kunnen wij je helpen?