100% vakwerk

Vind een baan bij één van de beste werkgevers van Limburg en Noord-Brabant!

Wil jij werken voor deze werkgevers?

Wie zijn wij

Aangenaam, onze namen zijn Dennis Mandic, Leon Wolters en Kevin Dirix. Drie jongens die geboren en getogen zijn in Venlo. In 2018 zijn we samen 100% vakwerk gestart en inmiddels hebben we meer dan 350 mensen aan een nieuwe baan geholpen bij werkgevers als VDL, Mifa Aluminium, MMI, John Deere, Henra Aanhangwagens, Sormac en Dinnissen.

We zijn gespecialiseerd in slechts vier specialismen, namelijk: verspanen, assemblage / machinebouw, lassen en productie. Op deze manier kunnen wij ons 100% focussen en altijd de goede match maken tussen werkgever en kandidaat.

Onze klanten

100% vakwerk brengt de beste kandidaten uit de techniek in contact met de mooiste productiebedrijven uit regio Limburg en Noord-Brabant. We stellen hoge eisen aan werknemers en bedrijven.

Daardoor maken we vaak goede matches en zijn zowel onze werkenden als de opdrachtgevers blij met ons. Dat zien we terug in de beoordelingen: we scoren een 4,9 (uit 5) op Google. En we werken hard om die allerlaatste 0,1 ook nog vol te maken.

Bartek B
Bartek B
30 Oktober 2023
I recommend this employee agency. The guys are helpful, everything on time. Communication with them on very good level. I recommend 👊😊
Emil Timmermans
Emil Timmermans
13 Oktober 2023
Ik ben zeer tevreden over uitzendbureau 100% Vakwerk! De medewerkers van 100% Vakwerk kijken zowel naar persoonlijkheid als werkervaring en opleidingsniveau van kandidaten. Dankzij deze manier van werken, worden de juiste sollicitanten bij de juiste opdrachtgevers geplaatst. Bovendien verloopt de communicatie tussen 100% Vakwerk, de opdrachtgever en de sollicitant goed, er wordt altijd gezocht naar gepaste oplossingen wanneer je als werknemer tegen een probleem aanloopt. Een echte aanrader!
lola loli
lola loli
13 Oktober 2023
Communicatie en omgang zeer goed en erg vriendelijk
Darek Pawlak
Darek Pawlak
29 September 2023
Firma jest wporządk

De Best beoordeelde bemiddelaar van limburg!

Direct solliciteren

× Hoe kunnen wij je helpen?